Αγγελία για βοηθό λογιστή

Περιγραφή

Η ομάδα μας μεγαλώνει και βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός νέου μέλους.

Αναζητούμε Βοηθό Λογιστή.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρίας μας αναπτύσσεται εφαρμόζοντας νέες μεθόδους και θα θέλαμε το νέο μέλος να μπορεί να στηρίξει και να συμμετάσχει στις διαδικασίες ανάπτυξης των υφιστάμενων, αλλά και νέων client-accounts της εταιρίας.

Απρμοδιότητες

Οι αρμοδιότητες που θα κληθείς να υλοποιήσεις είναι

  • Πρωτογενείς καταχωρήσεις
  • Ενημερώσεις απλογραφικών και διπλογραφικών αρχείων
  • Συνεργασία με τους Account Managers στην παραλαβή ενός νέου έργου από τις πωλήσεις καθώς και την παραμετροποίηση – ολοκλήρωση των διαδικασιών που πρέπει να εκτελεστούν
  • Πρωτοβουλία για παρακολούθηση των εξελίξεων στον κλάδο της λογιστικής επιστήμης.
  • Διαχείριση καθορισμένων εργαλείων και τήρηση των διαδικασιών της εταιρίας.
  • Συνεργατική διάθεση και ανταλλαγή γνώσεων με κοινό σκοπό τη βελτίωση όλων των μελών της ομάδας προς έναν κοινό στόχο.

Απαιτήσεις

Πριν αποφασίσεις να μας στείλεις το βιογραφικό σου κάνε ένα γρήγορο έλεγχο στις προϋποθέσεις που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχεις :

  • να έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές σου σε κάποια Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή στην Ελλάδα στο αντικείμενο που έχει σχέση με την Λογιστική Επιστήμη
  • να έχεις καλό επίπεδο εξοικείωσης με τη σουίτα της Microsoft
  • να έχεις εργαστεί σε αντίστοιχες θέσεις για τουλάχιστον 2 έτη

 

 

Οφέλη

 

Αποτελούμε μια δυναμική εταιρία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα.

Έχουμε μεγαλώσει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και θεωρούμε ότι το νέο μέλος της ομάδας μας θα αποκτήσει βαθύτερη γνώση της επιστήμης μας δουλεύοντας παράλληλα σε ενδιαφέροντα έργα με μεγάλο πλουραλισμό.

Σε ένα μοντέρνο, όμορφο και δημιουργικό περιβάλλον μαζί με ανθρώπους που προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο, η θέση αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι μας έχουν επιλεχθεί με κριτήρια σαν κι αυτά που βλέπεις εδώ, ενώ καθώς η ομάδα μας μεγαλώνει, προκύπτουν συνεχώς ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν όρεξη και όνειρα.

Οι αμοιβές μας είναι σύμφωνες με την σημερινή αγορά και είμαστε πάντα διατεθειμένοι να αναγνωρίσουμε και να ανταμείψουμε όποια επιπλέον ποσοτική ή ποιοτική προσπάθεια.